Kalori


GAJ d.o.o. Kraljevo je UVOZNIK za tržište SRBIJE proizvoda kompanije Kalori. KALORI je kompanija iz Francuske koja se bavi proizvodnjom KONVEKTORSKIH GREJAČA,KLIMA UREĐAJA, VENTILATORA i dodatne opreme za grejanje i klimatizaciju : automobila, autobusa, kamiona, komercijalnih vozila, industrijskih mašina i specijalnih vozila.

GAJ Kontakt

+381 (0) 36 311 141

+381 (0) 36 332 605

Postani partnerŠirimo našu partnersku mrežu servisa za montažu pneumatika kontaktirajte nas preko e-maila

Dostava robe

GAJ Social Media

    GAJ TikTok PNG

 

       

Broj gostiju

Ko je na mreži: 16 gostiju i nema prijavljenih članova

O nama

 

- Preduzeće GAJ d.o.o. iz Kraljeva je preduzeće za untrašnju i spoljnu trgovinu koje posluje na tržištu Srbije od 1990.godine. Naša delatnost je prodaja (uvoz i distribucija) svih vrsta pneumatika za putnički, poluteretni i teretni saobraćaj kao i za industrijske mašine i poljoprivredni program. Novina u našoj ponudi su moto-gume renomiranih svetskih proizvodjača.

- Od 2002.godine postajemo zvanični uvoznici i distributeri kompanije KALORI. KALORI je kompanija iz Francuske koja se bavi proizvodnjom konvektorskih grejača,klima uređaja, ventilatora i dodatne opreme za grejanje i hlađenje vozila. Vršimo ugradnju svih proizvoda iz asortimana KALORI, takodje Vam nudimo i mogućnost rada na terenu, gde bi naši majstori kod Vas ili na dogovorenom mestu izvršili ugradnju nekog od navedenih proizvoda.

- Od 2010. godine pored pneumatika i proizvoda iz KALORI programa, naš portfolio proizvoda koje uvozimo i distribuiramo na tržištu Srbije smo proširili sa gumenim gusenicama, lancima za sve tipove vozila, reflektujucim trakama za obelezavanje vozila, felnama za teretni, poluteretni i putnički program, kao i vazdušnim jastucima za kamione i autobuse.

 

 

    

   PRODAJA GUMA ZA SVE TIPOVE VOZILA

 


KONVEKTORSKI GREJAČI

 


KLIMA UREĐAJI

 


VENTILATORI


         

     TPC Zastitni Lanci     

        PRODAJA LANACA ZA SVE TIPOVE VOZILA