Checkpoint Indikator - model Dustite

Predstavljamo Vam Checkpoint Indikator DUSTITE

Model Checkpoint DUSTITE pored funkcije indikatora takodje štiti navrtku-maticu od prljavštine i spoljnih faktora. Njemu je primarna funkcija da vizuelno prikaže ako dodje do odvrtanja navrtke-matice točka, ili ako dodje do prevelikog zagrevanja točka što će se prepoznati topljenjem Checkpoint DUSTITE indikatora.

 

  
Checkpoint DUSTITE

 

FUNKCIONALNOST

Checkpoint Dustite® kombinuje indikator olabavljene matice točkova i zaštitnu kapicu u jednom. Idealan za komercijalna vozila, Dustite® može da ukaže na pomeranje navrtki točkova i zaštiti ih od širokog spektra spoljnih elemenata kao što su voda, prljavština, soli na putu i ​​nakupljanje rđe. Postavljanjem Dustite®-a u prepoznatljiv položaj na točkovima vozila, poput tačke do tačke, svako kretanje navrtke se na prvi pogled jasno vidi tokom vizuelnih provera. Još jedna od funkcionalnosti je i mogućnost da se Dustite® istopi i ukaže na probleme pregrevanja.

 

BOJE I VELIČINE:

 

BENEFITI

  • Brz i lak vizuelni indikator kretanja matice
  • Zaštita od vremenskih uticaja, korozije i opšteg habanja
  • Topi se na određenoj temperaturi da bi se istakli problemi sa pregrevanjem kočnica
  • Isplativ i jednostavan za primenu, najkvalitetniji

 

PRIMENA:

Uglavnom se Checkpoint DUSTITE koristi za komercijalna vozila kao što su kamioni, autobusi, poljoprivredna vozila, radne mašine, transporteri opasne robe itd. Takođe se koristi u industrijskom sektoru i svuda gde sigurnosni pričvršćivači - navrtke mogu popustiti zbog jakih vibracija.

 

Podaci o kompaniji

GAJ d.o.o. Kraljevo
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel. 036/311-141
Tel/Fax 036/332-605
Mob. 060/425-48-63
Email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Follow us

gal amblem

Pokreće (c) 2010-2024. - GAJ d.o.o. Kraljevo