Checkpoint Indikator - model Original

Predstavljamo Vam Checkpoint Indikator ORIGINAL

Model Checkpoint ORIGINAL je prvi i originalni model ove vrste indikatora na svetu i njemu je primarna funkcija da vizuelno prikaže ako dodje do odvrtanja navrtke-matice točka, a sve sa ciljem da vozač lako primeti tu nepravilnost (olabavljene matice) na točku na vreme. Takodje, još jedna od funkcija je i indikacija usled prevelikog zagrevanja točka što će se prepoznati topljenjem Checkpoint ORIGINAL indikatora. 

 

  
Checkpoint ORIGINAL

 

FUNKCIONALNOST:

Checkpoint® vizuelno ukazuje na kretanje matice. Postavljanjem kontrolnih tačaka (indikatora) u prepoznatljiv obrazac, kao što je to tačka do tačke, svaki pokret matice se na prvi pogled jasno vidi. Ovo pomaže vizuelnom pregledu navrtki, identifikujući kada se navrtka olabavi, kako bi se sprečilo otpuštanje točka. Takodje se ovaj indikator i topi na odredjenoj temperaturi da bi se istakli problemi sa pregrevanjem točka

 

BOJE I VELIČINE:

 

BENEFITI:

  • Trenutni vizuelni pokazatelj kretanja matice 
  • Ukazuje na moguće kvarove sa kočnicama ili ležajevima zbog topljenja
  • Isplativo rešenje i jednostavno za sprovođenje

 

PRIMENA:

Uglavnom se Checkpoint ORIGINAL koristi za komercijalna vozila kao što su kamioni, autobusi, poljoprivredna vozila, radne mašine, transporteri opasne robe itd. Takođe se koristi u industrijskom sektoru i svuda gde sigurnosni pričvršćivači - navrtke mogu popustiti zbog jakih vibracija.

 

Podaci o kompaniji

GAJ d.o.o. Kraljevo
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel. 036/311-141
Tel/Fax 036/332-605
Mob. 060/425-48-63
Email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Follow us

gal amblem

Pokreće (c) 2010-2024. - GAJ d.o.o. Kraljevo