Checkpoint Safety - indikatori i osigurači za zaštitu felni

 

U okviru programa FELNE ZA VOZILA, kao dodatnu opremu za zaštitu felni (matica-navrtki) i vozila predstavljamo Vam program Checkpoint Safety indikatora i osigurača za navrtke na felnama vozila. Kao zvanični partner kompanije Checkpoint za tržište Srbije i Balkana, u prilici smo da Vam ponudimo kompletan asortiman proizvoda Checkpoint Safety za zaštitu felni i vozila. 

 

      
CHECKPOINT Indikatori CHECKPOINT Osigurači

 

Više detalja o modelima Checkpoint Safety proizvoda u našoj ponudi možete pogledati klikom na link ili sliku iznad

Kompanija Checkpoint je pionir i lider na tržištu proizvoda (indikatori i osigurači) koja imaju za cilj da spreče da matice-navrtke točka budu olabavljenje, sa istorijom dugom preko 30 godina u razvoju i proizvodnji ovakvog tipa proizvoda. Upravo je kompanija Checkpoint prva na svetu razvila indikator olabavljenosti navrtke točka, i svojim kvalitetom i inovativnošću zauzela lidersko mesto u ovoj niši proizvoda namenjenih transportnoj industriji.

 

   

 

Za sve dodatne informacije o Checkpoint Safety Indikatorima i Osiguračima, budite slobodni da nas kontaktirate na jedan od sledecih kontakt telefona 036-311-141 ili 036-332-605 , kao i putem email office(at)gaj.rs  Zapratite naš YouTube kanal za video snimke o felnama, gumama i ostalim proizvodima iz našeg programa.

 

 

 

Podaci o kompaniji

GAJ d.o.o. Kraljevo
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel. 036/311-141
Tel/Fax 036/332-605
Mob. 060/425-48-63
Email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Follow us

gal amblem

Pokreće (c) 2010-2024. - GAJ d.o.o. Kraljevo