Checkpoint Osigurači

Predstavljamo Vam Checkpoint OSIGURAČE

Kao ekskluzivni partner kompanije Checkpoint za tržište Srbije i Balkana, možemo Vam ponuditi 5 modela Osigurača za zaštitu felni-navrtki od odvijanja, (Model Checklink, Model Checklock SQ, Model SafeWheel, Model Rollock, Disc-Lock) u zavisnosti od modela felne i veličine matice. Checkpoint-ov širok asortiman Osigurača (Držača) navrtki osigurava vaše matice na duže. Napravljeni da smanje verovatnoću popuštanja navrtki na točkovima i povećaju sigurnost, držači mogu zaštititi pojedinačne ili susedne matice. Nudimo robustna, rešenja dvostruke namene. koja su dostupna od plastike otporne na toplotu, najlona i nerđajućeg čelika. Od fluoro žute do crvene, Checkpoint držači su dostupni u izboru boja koje odgovaraju vašim brendiranim i sigurnosnim zahtevima.

 

         
Checkpoint CHECKLINK Checkpoint CHECKLOCK SQ

 

 

  

  
Checkpoint SAFEWHEEL Checkpoint Rollock

 

  
Checkpoint DISC-LOCK

 

Više detalja o pojedinačnim modelima Checkpoint Osigurača u našoj ponudi možete pogledati klikom na link ili sliku iznad

Za sve dodatne informacije o Checkpoint Safety Indikatorima i Osiguračima, budite slobodni da nas kontaktirate na jedan od sledecih kontakt telefona 036-311-141 ili 036-332-605 , kao i putem email office(at)gaj.rs  Zapratite naš YouTube kanal za video snimke o felnama, gumama i ostalim proizvodima iz našeg programa.

 

Podaci o kompaniji

GAJ d.o.o. Kraljevo
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel. 036/311-141
Tel/Fax 036/332-605
Mob. 060/425-48-63
Email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Follow us

gal amblem

Pokreće (c) 2010-2024. - GAJ d.o.o. Kraljevo