Kalori


GAJ d.o.o. Kraljevo je UVOZNIK za tržište SRBIJE proizvoda kompanije Kalori. KALORI je kompanija iz Francuske koja se bavi proizvodnjom KONVEKTORSKIH GREJAČA,KLIMA UREĐAJA, VENTILATORA i dodatne opreme za grejanje i klimatizaciju : automobila, autobusa, kamiona, komercijalnih vozila, industrijskih mašina i specijalnih vozila.

Kontakt Tel.

+381 (0) 36 311 141

+381 (0) 36 332 605

KALORI program

 kalori-actualites

 

KALORI je kompanija iz Francuske koja se bavi proizvodnjom : KONVEKTORSKIH GREJAČA, KLIMA UREÐAJA , VENTILATORA, kao i dodatne opreme za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju  automobila , autobusa, kamiona, komercijalnih vozila, industrijskih mašina i specijalnih vozila .

GAJ d.o.o. je od  2002.godine uvoznik i distributer za tržište Srbije proizvoda  kompanije KALORIVršimo ugradnju svih proizvoda iz asortimana KALORI, takodje Vam nudimo i mogućnost rada na terenu, gde bi naši majstori kod Vas ili na dogovorenom mestu izvršili ugradnju nekog od navedenih proizvoda.

Evropski lider u proizvodnji i dizajnu HVAC sistema (heating-ventilating-air conditioning) za specijalna i industrijska vozila, KALORInudi inovativna i efektivna rešenja a prema ISO 9001 standardu. Sa dinamičnim R&D odeljenjem i respektabilnim tehničkim i tehnološkim resursima, uključujući klimatsku komoru velikog kapaciteta, KALORI nudi inovativne i po ceni konkurentne proizvode kako bi odgovorio na sve veću tažnju sa automotive tržišta. KALORI je široko zastupljen u Francuskoj a 40% proizvodnje je usmereno za izvoz.

KALORI je 2018.godine promenio ime u Eberspaecher-Kalori, posto je doslo do akvizicije Kalori-a od strane Eberspaecher, nemacke kompanije koja je svetski lider u proizvodnji HVAC opreme za transportnu industriju.

 

 

 Kalori katalog hd Ovde možete preuzeti KALORI Katalog.

 

 

Kalori F1