Lanci za vozila i industrijski lanci

GAJ Lanci2

 

U okviru programa LANCI kao rezultat dugogodišnje saradnje sa najpoznatijim svetskim proizvodjačima lanaca za različite namene , (Pewag, SDL, Veriga, SILA) nudimo Vam Lance za vozila (lanci za sneg, lanci za šumarstvo, zaštitni lanci za gume i sigurnosni lanci za motocikle), kao i alternative Lancima za vozila ( MTech Snow Socks i AutoSock čarape za sneg). Takodje, u portfoliu proizvoda imamo i Industrijske lance (DIN 766, DIN5685, i nautičke) za različite namene. Lanci za vozila se dele na lance koji služe povećanju trakcije pneumatika (lanci za sneg i lanci za šumarstvo) kao i na lance za zaštitu pneumatika (zaštitni lanci ili TPC - Tire Protection Chains).

 

- LANCI ZA VOZILA :

LANCI ZA SNEG - lanci za različite tipove vozila, lanci za automobile, 4x4 program (džip), lanci za kombi vozila, lanci za kamione, lanci za autobuse, lanci za radne mašine i traktore. Više modela i dimenzija u ponudi.

 

LANCI ZA ŠUMARSTVO - lanci za šumske traktore i šumske mašine, lanci za LKT, Timberjack, Skidder, Forwarder, lanci sa kopitama, lanac bodljikavac, lanci mrežasti-kovani, lanci sa žiletima. Više modela i dimenzija u ponudi.

 

ZAŠTITNI LANCI ZA GUME (Lanci za Kamenolom) - zaštitni lanci za gume u kamenolomima, zaštitni lanci za gume na gradilištima, otpadima, reciklažnim centrima, topionicama i drugim mestima otežane eksploatacije guma. Više modela i dimenzija u ponudi.

 

GRADE SECURITY LOCK - sigurnosni lanci za motocikle, skutere i bicikle, za zaštitu od kradje. Više modela u ponudi, kombinacija katanca i različite dužine lanca (od 1.5m do 2m) i debljine alke (od 10mm do 13mm).  

 

- ALTERNATIVA LANCIMA ZA VOZILA :

ČARAPE ZA SNEG - MTech Snow Socks i AutoSock Snow Socks dva modela čarapa za točkove su odlična alternativa lancima za sneg, jer i čarape za točkove (gume) takodje povećavaju trakciju i mogu se koristiti kao zimska oprema u vozilima.  Širok spektar dimenzija u ponudi, za pneumatike od 13 do 20 inča.

 

- INDUSTRIJSKI LANCI :

 INDUSTRIJSKI LANCI - lanci DIN 766, lanci DIN 5685, lanci za nautiku.

 

Podaci o kompaniji

GAJ d.o.o. Kraljevo
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel. 036/311-141
Tel/Fax 036/332-605
Mob. 060/425-48-63
Email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Follow us

gal amblem

Pokreće (c) 2010-2024. - GAJ d.o.o. Kraljevo