MTech Snow Socks - čarape za točkove za sneg

       

 

Predstavljamo Vam čarape za sneg za točkove (čarape za  gume), brend MTech Snow Socks. Dizajnirane i proizvedene u Evropi, predstavljaju ekonomičnu alternativu lancima za sneg, tako da se mogu smatrati pod ''zimskom opremom'' shodno važećim propisima, a u smislu uredjaja za povećanja trakcije. Karakteriše ih izrazito crvena boja materijala od koga su proizvedene, tako da su lako uočljive na snegu ili pri lošim uslovima vidljivosti. 

 

 MTech Snow Socks se izrađuju u nekoliko veličina koje pokrivaju dimenzije pneumatika prečnika od 13 do 20 inča. 

 

Za dodatne informacija o čarapama za gume za sneg, MTech Snow Socks, kao i za poručivanje istih, pošaljite upit na: office(at)gaj.rs ili nas kontaktirajte na tel. 036-311-141 ili 036-332-605

 

Saveti za montažu i uklanjanje

MONTAŽA: Zaustavite vozilo, dignete ručnu kočnicu.Navučete MTech Snow Socks na točkove automobila počevši od gornjeg dela gume pa prema dole. Pomaknete vozilo za jedan metar i navučete ostatak od svake “Čarape “ u poziciju.

UKLANJANJE: Skinite MTech Snow Socks sa točkova, otresite ih od snega i stavite natrag u njihovu torbu / kutiju, gde će čekati na pranje i dalje korišćenje.

 

Ovde možete pogledati neke od video klipova u vezi sa MTech Snow Socks na GAJ YouTube Kanalu

 

Podaci o kompaniji

GAJ d.o.o. Kraljevo
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel. 036/311-141
Tel/Fax 036/332-605
Mob. 060/425-48-63
Email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Follow us

gal amblem

Pokreće (c) 2010-2024. - GAJ d.o.o. Kraljevo