Novosti


AKCIJE

IZDVAJAMO IZ PONUDE

SAJMOVI

 

Aktuelnosti

- YOKOHAMA pneumatici

yokohama-gume

Novi premium brend guma u našoj ponudi. Yokohama gume za putnička vozila, 4x4-džip i dostavna vozila(kombi program).


 - PEWAG lanci za sneg

pewag-lanci -za-sneg

PEWAG lanci za sneg za kamione, autobuse, radne mašine i traktore. PEWAG Austria, spada u red najpoznatijih i najkvalitetnijih proizvodjaca lanaca za sneg za sve tipove vozila sa tradicijom dužom od jednog veka. PEWAG lanci se prodaju na svim kontinentima.


 - TYREX gume za kamione u ponudi

tyrex-gume

 Ruske gume CORDIANT - TYREX za kamione, autobuse i traktore. Vrhunski kvalitet i konkurentna cena je ono sto karakteriše ove Ruske gume za teretna vozila.


 - NOKIAN i KUMHO pneumatici u ponudi

gaj novitetii

Kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata za pneumaticima, u novoj godini uvodimo nove brendove guma u ponudi. NOKIAN i KUMHO. Radi se o vrhunskim pneumaticima, dostupnim za putnička vozila,džipove i kombi program.


- KFZ čelične felne u ponudi

kfz felne alcar hybridrad  kfz felne celicne

Austrijske KFZ čelične felne za automobile, kombije i džipove. KFZ felne su izbor mnogih proizvodjača automobila. Posebno zanimljiv model je HYBRIDRAD koji svojim dizajnom podseća na aluminijumske felne.


- Carlisle ATV/QUAD gume u ponudi

carlislee

 Novina u našoj ponudi su visoko kvalitetne ATV/QUAD gume američkog proizvodjača CARLISLE.


- Lassa i Petlas gume u ponudi

lassa gume

petlas gumee

U dimenziji 6.50-16 i 7.50-16 u našoj ponudi se nalaze dva nova brenda LASSA i PETLAS.

LASSA Program i PETLAS Program


- Novi Kalori katalog

Kalori katalog hd

 

  Predstavljamo Vam NOVI Kalori katalog 2012. Na preko 200 strana predstavljeni su proizvodi iz segmenta grejanja, klimatizacije i ventilacije vozila, kao i preko 20 noviteta iz pomenutih segmenata. Neki od noviteta su modeli Electrik i Kanada II iz segmenta klimatizacije vozila, zatim Kelec EVO1 i Compact EVO1 u segmentu grejanja vozila, kao i nekoliko razlicitih difuzera za usmeravanje vazduha. Katalog možete pogledati na stranici KALORI Program.

 

 


-Zašto montirati zimske gume

guma2

 Zimi je broj saobraćajnih nesreća 6 puta veći nego leti! Da biste zaštitili sebe, svoju porodicu, automobil i sve učesnike u saobraćaju morate imati zimske gume. U svakom slučaju zakonom je propisana obaveza korišćenje zimskih guma. Saznajte nešto o prednostima zimskih guma na sledećem linku

Zašto izabrati zimske gume

 

 

 


- PREDSTAVLJAMO :

121-40-421

AUTOGIRE

Krovni ventilator bez motora, francuskog

proizvodjača KALORI.

Rotirajući vazdušno vodjeni ventilator.

Više o AUTOGIRE ventilatoru , kao i tehničke

karakteristike ,možete pogledati na stranici VENTILATORI.


- NOVE LETNJE GUME

 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2                                                                                               goodyear-eagle-f1-asymmetric-2

Novi pneumatik Eagle F1 Asymmetric2 donosi najnoviju tehnologiju aktivnog kočenja (ActiveBreaking Technology). Zaslugom inovativnog koncepta s trodimenzionalnim blokovima u gazećem sloju gume, kod kočenja se povećava površina kontakta s kolovozom. To omogućava znatno kraći put kočenja na suvim i mokrim putevima.

 

 

Fulda SportControl                                                                    fulda-sport-control

Fulda SportControl novi letnji pneumatik visoke izdržljivosti. Odlikuje se vrlo dobrom upravljivošću na mokrim putevima i manjom potrošnjom goriva. Mešavina gazećeg sloja s punom silikom osigurava dobro prijanjanje na mokrom putu. Voda se dobro apsorbuje i kvalitetno raspršuje.

 

 

 

 


 

- Kings Tire i-1b

Novina u našoj ponudi su gume za skutere Kings Tire.  

Karakteriše ih dobar kvalitet

i pristupačne cene. Kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.              


guma2

- 4 Zimske gume obavezne tek od 1.maja 2011.

Odložena je primena odredbe Pravilnika o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima, o obaveznoj upotrebi sve četiri zimske gume, do 1. maj 2011. godine, odlučeno je u Ministarstvu za infrastrukturu. Ministar je pozvao MUP da se do 1. maja 2011, striktno primenjuju odredbe starog Pravilnika, kojim se predviđa obaveza upotrebe najmanje dve zimske gume na pogonskim točkovima ili letnjih guma sa najmanje 4mm dubine šare, kao i upotreba lanaca na pogonskim točkovima.

Kompletan Pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima, možete pogledati OVDE


 

 

Podaci o kompaniji

GAJ d.o.o. Kraljevo
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel. 036/311-141
Tel/Fax 036/332-605
Mob. 060/425-48-63
Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Follow us

gal amblem

Pokreće (c) 2010-2022. - GAJ d.o.o. Kraljevo